Singapore Airlines beschildert twee Airbus A380’s

Singapore Airlines zal twee van Airbus A380’s voorzien van een speciaal kleurenschema ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Singaporese staat. De toestellen krijgen de Singaporese vlag in het groot op hun romp geschilderd. Het eerste toestel dat de nieuwe look aangemeten kreeg (9V-SKI) zal begin juni ingezet worden, het tweede volgt in juli. De vliegtuigen zullen nog tot eind dit jaar met de speciale kleuren rondvliegen.

acft-a380-sg50-1

Morgen (29 mei) zal een speciale liefdadigheidsvlucht plaatsvinden, waarbij ongeveer 300 mensen van de organisatie Community Chest drie uur lang met het toestel mogen meevliegen. Aan boord zullen kinderen met speciale behoeftes, volwassenen met fysieke en mentale beperkingen en kansarme ouderen en families zijn. Voor veel van hen is het de eerste keer dat ze zullen vliegen, staat te lezen in een persbericht van Singapore Airlines.

De rest van ons zal vanaf juni dus kunnen meevliegen met de toestellen op de routes vanuit Singapore naar Peking, Hong Kong, Londen, Mumbai, New Delhi, Shanghai, Sydney en Zurich. Vanaf 9 augustus lanceert Singapore Airlines trouwens haar nieuwe premium economy class op haar A380’s, niet toevallig op de dag van het jubileum. Voor de gelegenheid werden ook speciale SG50-amenity kits ontworpen, die zullen worden uitgedeeld aan de passagiers in de nieuwe klasse.

Bron: Singapore Airines