Jetairfly komende winter vanuit Brussel naar Banjul

Vanaf 28 oktober heeft Jetairfly er een nieuwe exotische bestemming bij. De maatschappij zal twee keer per week gaan vliegen op Banjul, de hoofdstad van Gambia. De vluchten worden in combinatie uitgevoerd met Sal op de Kaapverdische eilanden.

Vanaf 28 oktober zal naast Brussels Airlines ook Jetairfly gaan vliegen op Banjul. Jetairfly zal op maandag en vrijdag naar Banjul vliegen in combinatie met Sal op de Kaapverdische eilanden. De maatschappij zal hiervoor haar B737-800’s gebruiken.

Momenteel bedient Jetairfly de Kaapverdische eilanden met een combinatievlucht van Sal en Boa Vista. Vanaf deze winter zal Sal ook gecombineerd worden met Banjul, dat op zo’n 780 kilometer ten oosten van Sal ligt.

14506046735_4444c3d31c_o

Banjul is voor Europeanen een toeristische bestemming. Maatschappijen zoals Corendon, Thomas Cook, Transavia en TUIfly zijn al actief op routes van Banjul naar Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Brussels Airlines is momenteel de enige Belgische maatschappij die naar Banjul vliegt. Ze doet de stad vier keer per week aan en dat in combinatie met Dakar.