Brussels Airlines in zee met The Foodmaker

Vanaf vandaag serveert Brussels Airlines op haar Europese vluchten producten van The Foodmaker. Het in Westerloo gevestigde bedrijf heeft een handvol vestigingen in Brussel en Vlaanderen én staat bekend om de snelle, gezonde en bijgevolg kwaliteitsvolle hap. 

Speciaal voor de luchtvaartmaatschappij creëerde The Foodmaker een uitgebreid aanbod van gezonde, verse maaltijden en snacks. Voor Brussels Airlines Flex&Fast passagiers creëerde Foodmaker warme maaltijden voor de vluchten langer dan 2 uur en salades en koude snacks voor de kortere vluchten. Voor de Light&Relax en Check&Go reizigers bieden ze een breed assortiment gezonde snacks en maaltijden te koop aan aan boord, in het nieuwe Buy-on-board menu.

Door meer variatie te brengen in de maaltijden wil Brussels Airlines klanten die in één dag heen en terug reizen van hun bestemming steeds een andere keuze aanbieden. Als vliegende ambassadeur voor ons land, gebruikt Brussels Airlines gebruikt aan boord van haar vluchten zoveel mogelijk Belgische producten, zoals ondermeer chocolade van Neuhaus en Belgische bieren.

“Foodmaker is voor ons de ideale partner: Belgisch, innoverend en gefocused op kwaliteit. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten een nóg betere ervaring aanbieden tijdens hun vlucht.”

Grégory Baillet, Head of Inflight Product Brussels Airlines