Trident voorgesteld aan 500 Rode Duivels fans

Vandaag zijn 500 fans van de Rode Duivels afgezakt naar Brussels Airport om Trident te ontdekken. Het toestel van Brussels Airlines zal ons Belgisch voetbalelftal vliegen naar het Europees kampioenschap in Frankrijk. Trident of de A320 OO-SNA is al het derde toestel dat in een kleurrijk jasje is gezet door Brussels Airlines, naast de Rackham en Magritte.

Brussels Airlines is de officiële luchtvaartmaatschappij van de Rode Duivels, en zal de spelers onder meer vliegen naar het Europees kampioenschap in Frankrijk, maar ook naar elke andere buitenlandse wedstrijd in de komende jaren. Daarnaast worden ook negen zogenaamde fanflights georganiseerd om supporters ter plaatse te krijgen.

Aan boord van Trident
Aan boord van Trident

OO-SNA werd in maart 2011 aan de vloot toegevoegd en werd voor deze gelegenheid voorzien van deze unieke paint. De spelers hebben zelf mee het toestel ontworpen. Ook de binnenkant van het vliegtuig is helemaal in het thema van de Rode Duivels, met afbeeldingen van de spelers en 6 van de vurigste Duivels fans.

Iedere fan werd door Brussels Airlines getrakteerd op de tricolor vlag met het Brussels Airlines logo in. Naast allerhande randanimatie waaronder schminkers, ballonclown, verschillende eetmogelijkheden, … kreeg iedereen ook de kans om aan boord van het toestel te gaan. Zélf een bezoek aan de cockpit mocht niet ontbreken. Een heuse familiedag, in de grootste betekenis van het woord.

Op sociale media is Trident een hit. Honderden fans en spotters hebben al foto’s van het vliegtuig gedeeld op Facebook, Twitter en Instagram. Wie zelf wil meevliegen met Trident kan dat nog steeds, het aankomende vliegrooster kan je terugvinden op de de speciaal hiervoor voorziene website:  brusselsairlines.com/en-de/misc/meet_trident.aspx