Lapland en Gambia nieuw in winteraanbod Jetairfly

Jetairfly, de Belgische tak van de TUI-groep, heeft haar aanbod voor komende winter voorgesteld. Vanuit Brussels Airport zal de luchtvaartmaatschappij nieuwe routes naar Lapland en Gambia aanbieden, maar ook op de regionale luchthavens wordt extra ingezet. De vluchten naar Zanzibar, Marsa Alam en Sharm el Sheikh komen ook terug.

De belangrijkste nieuwkomer is de wekelijkse vlucht die Jetairfly tussen december en maart zal uitvoeren vanuit Brussels Airport naar het Finse Kittilä. Voor het eerst zal JAF dus naar de noordelijke regionen van Europa vliegen. In Kittilä zijn skigebieden, maar kunnen reizigers ook genieten van het noorderlicht en een bezoekje brengen aan de Kerstman en zijn trouwe rendieren. Wie het liever iets warmer heeft, kan de nieuwe lijndienst naar Banjul (Gambia) uitproberen.

In Antwerpen biedt Jetairfly komende winter ook een nieuwe bestemming aan: drie keer per week (op maandag, woensdag en zaterdag) zal er tussen Deurne en Murcia gevlogen worden. Daardoor hebben reizigers nu keuze uit vier Spaanse bestemmingen: Barcelona, Alicante, Malaga en Murcia. Naar Malaga wordt een derde wekelijkse vlucht ingelegd, naar Alicante zal er vier keer per week gevlogen worden. De vluchten naar Nador zullen ook doorheen de winter verlengd worden.

Vanop Charleroi breidt het netwerk in Algerije nog verder uit. Naast de vluchten naar Algiers (waar komende winter drie wekelijkse vluchten zullen uitgevoerd worden in plaats van twee), Oran, Tlemcen, Bejaia en Constantine, komen er ook rechtstreekse vluchten naar Annaba. Dat brengt het totale aantal bestemmingen in Algerije op zes. In Oostende komt er een extra vlucht naar Alicante, dus zijn er dan vier per week.