Drie nieuwe bestemmingen voor Brussels Airlines

Deze zomer biedt Brussels Airlines haar aanbod uit met drie nieuwe bestemmingen op de korte en middellange afstand. Het gaat om vakantievluchten met lage frequenties, die vooral in het weekend uitgevoerd zullen worden in periode met vrije capaciteit.

Zo begint Brussels Airlines vanaf 1 april met een wekelijkse vlucht op zaterdag naar Funchal, op het eiland Madeira. Ook TUI België (het vroegere Jetairfly) en Thomas Cook Airlines Belgium vliegen al naar het bloemeneiland, dus het is geen nieuwe bestemming voor de luchthaven. Tussen begin juni en eind september komt er ook een wekelijkse vlucht naar Comiso. Ryanair vliegt wel al vanuit Charleroi naar de Siciliaanse stad, maar voor Brussels Airport wordt het een nieuwe bestemming.

Tenslotte komen er ook twee wekelijkse vluchten vanuit Brussel naar Rhodos. Het Griekse eiland zal vanaf eind mei één keer week op zaterdag aangevlogen worden. In het hoogseizoen (vanaf juli) wordt die frequentie verdubbeld met een extra vlucht op donderdag. Voor alle nieuwe bestemmingen zullen Airbus A319’s gebruikt worden.