Gran Canaria prijkt op A320 Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines Belgium heeft vanavond een nieuwe sticker op één van haar Airbussen voorgesteld. In samenwerking met de toeristische dienst van het eiland Gran Canaria werd de volledige linkerkant van deze A320 met registratie OO-TCI bedekt met een sticker met enkele specifieke uitzichten van het eiland. Het is de eerste keer dat Thomas Cook een sticker van een bestemming op haar toestellen plakt.

David Spinnael

De sticker is zoals altijd enkel aan de linkerkant te zien en bedekt de hele zijkant. De voorkant toont een foto van de Maspalomas duinen en de achterkant toont een zicht vanuit de bergen in het binnenland van het eiland. Er werden in totaal 360 repen stickers gebruikt en de hele plakoperatie duurde zo’n 13 uur. Afgelopen nacht werd alles door Sabena Technics aangekleefd. De sticker zal een jaar lang op dit toestel van Thomas Cook prijken.

David Spinnael
David Spinnael

Onder de gasten was onder meer de president van Gran Canaria, Paulino Rivero, aanwezig alsook vertegenwoordigers van de toeristische dienst van Gran Canaria. Zij zullen morgen (23 april) met dit toestel terug naar Gran Canaria vliegen. Nadien zal het toestel op alle Thomas Cook-bestemmingen worden ingezet.

©Yannick De Bel
©Yannick De Bel
©Yannick De Bel
©Yannick De Bel