Thomas Cook vluchten voor zomer 2016 boekbaar

De Thomas Cook vluchten voor de zomer van 2016 zijn reeds boekbaar via de boekingssystemen BTN, GDS (Amadeus, Galileo en Worldspan), ticket brokers en via de website van de luchtvaartmaatschappij: thomascookairlines.be

Thomas Cook Airlines breidt zijn aanbod aan vluchten rond de Middellandse Zee en Spanje in het bijzonder verder uit. Vanaf de zomer van 2016 wordt Malaga twee maal per week aangevlogen, telkens op woensdag en zaterdag. Daarmee is Thomas Cook inmiddels de vijfde maatschappij die rechtstreekse vluchten aanbiedt naar de Spaanse havenstad in Andalusië. Ook Brussels Airlines, Jetairfly, Vueling en Ryanair vliegen dagelijks tussen Brussel en Malaga.

Tijdens het hoogseizoen biedt Thomas Cook Airlines eveneens de mogelijkheid om vanuit Luik te vliegen. Ook hier is het aanbod verder uitgebreid met Agadir, Kreta, Corfu, Kos, Rhodos en Palma de Mallorca.

Thomas Cook Airlines België vliegt met zes toestellen: één A319 en vijf A320’s. Het eerder aangekondigde “cabin refurbishment programma” waarmee alle Airbus A320’s een volledige make-over kregen is intussen afgerond. De passagierscabines zijn volledig heringericht met nieuwe ergonomische slim seats.