TUI fly start nieuwe route tussen Brussel en Sint Maarten

Komende winter start TUI fly met vluchten tussen Brussel en Sint Maarten in de Nederlandse Antillen. Dat bevestigt de maatschappij. De nieuwe vluchten zullen worden uitgevoerd met de Dreamliner.

TUI fly krijgt er komende winter al zeker één nieuwe langeafstandsroute bij. De maatschappij start een nieuwe route tussen Brussel en Sint Maarten in de Nederlandse Antillen. De nieuwe bestemming zal worden aangevlogen in combinatie met de reeds bestaande vluchten naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Voor deze vluchten doet TUI fly beroep op haar B787.

TUI België startte vorig jaar in oktober al met het aanbieden van pakketreizen naar de Antilliaanse eilanden Sint Maarten en Curaçao. TUI gebruikte hiervoor de bestaande capaciteit van TUI Nederland, dat vorige winter twee keer per week tussen Amsterdam en Sint Maarten vloog. Nu zet TUI België ook zelf vluchten in naar het eiland.

Sint-Maarten is bij vele vliegtuigliefhebbers bekend van Maho Beach, waar aankomende vliegtuigen zeer laag over het strand komen overvliegen. Het precieze vliegschema van de nieuwe route is nog niet bekend. TUI fly vliegt momenteel naar zeven verre bestemmingen in Mexico, de Verenigde Staten, Cuba, Jamaica en de Dominicaanse Republiek.