Ryanair ook met transfervluchten in Bergamo

Na het proefproject in Rome Fiumicino heeft Ryanair besloten om ook in haar grootste Italiaanse hub, Milaan Bergamo, transfervluchten te lanceren. De Ierse prijsvechter biedt vanaf 3 juli aansluitende verbindingen aan op 25 van haar routes in Bergamo.

Het gaat om vluchten van en naar Alicante, Athene, Barcelona El Prat, Bari, Brindisi, Cagliari, Catania, Chania, Ibiza, Lanzarote, Lamezia Terme, Madrid Barajas, Malaga, Malta, Napels, Palermo, Pescara, Trapani, Valencia en Zaragoza. De maatschappij wil dat aantal binnen afzienbare tijd gevoelig omhoog trekken, zei Chief Commercial Officer David O’Brien op een persconferentie in Milaan.

Hij zei ook dat Ryanair uitkijkt om haar samenwerking met andere maatschappijen uit te breiden. Momenteel bestaat die enkel met het Spaanse Air Europa; tickets vanuit Madrid naar verschillende bestemmingen in Noord-, Centraal- en Zuid-Amerika vanuit Madrid zijn op de Ryanairwebsite te boeken. “We blijven in gesprek met Aer Lingus, Norwegian en andere mogelijke partners om in een later stadium transfervluchten te kunnen aanbieden”, klonk het.