Nieuwe business terminal op Ostend Airport

Op de luchthaven van Oostende komt er een gloednieuwe business terminal. Dat werd vandaag aangekondigd door North Sea Aviation Center. Het gebouw moet tegen begin 2019 klaar zijn.

North Sea Aviation Center bouwt op de luchthaven van Oostende een nieuwe business terminal die alle privé- en zakenvluchten en vliegtuigen tot 45,5 ton zal gaan afhandelen. Naast afhandeling, catering en flight planning zullen er ook onderhoudsdiensten worden aangeboden voor vliegtuigen en helikopters.

De bouw van de business terminal moet tegen begin 2019 voltooid zijn. De bijkomende hangaar waarin onderhoudsdiensten zullen worden uitgevoerd, wordt in een volgende fase gebouwd.

De luchthaven van Oostende zal haar General Aviation-activiteiten gevoelig uitbreiden dankzij de bouw van de business terminal. Marcel Buelens, CEO van luchthaven Oostende-Brugge: “wij hebben de ambitie om ‘Le Touquet’ van België te worden op vlak van General Aviation, alle ingrediënten zijn aanwezig en ik ben ook zeer tevreden dat wij in zee kunnen gaan met een partner als NSAC.”