Flybe komt terug naar Antwerpen

Tijdens het zomerseizoen 2018 krijgt de luchthaven van Antwerpen er een nieuwe luchtvaartmaatschappij en bestemming bij. Flybe zal namelijk vluchten opstarten van Antwerpen naar (Londen) Southend. De maatschappij wil zo een alternatief bieden voor de andere drukke Londense luchthavens. 

Vanaf de zomer zal Flybe terugkeren naar Antwerpen. Een kleine 4 jaar na de eerste vluchten tussen Antwerpen en Southend, zal de maatschappij deze route een tweede kans geven. De route zal 4 keer per week worden gevlogen en dit op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De vluchten worden door Stobart Air uitgevoerd met een ATR72 die plaats zal bieden aan 68 passagiers.

Vermoedelijk zullen er in de toekomst ook doorverbindingen aangeboden worden in Southend en dit naar Dublin, Manchester en Glasgow. Op dit moment is het echter nog niet mogelijk om de vluchten te boeken.

Deze nieuwe lancering zal voor een vorm van concurrentie zorgen voor VLM Airlines dat vanaf eind deze maand de route naar London City gaat overnemen van Cityjet.