VLM Airlines breidt vanaf Antwerpen uit met drie nieuwe bestemmingen

Vanaf 12 februari breidt VLM Airlines haar netwerk vanuit Antwerpen uit met drie nieuwe bestemmingen: Birmingham, München en Maribor. Het gaat telkens om vijf vluchten per week op weekdagen.

Naast Londen City en Zürich komen er op de luchthaven van Antwerpen nog drie nieuwe VLM-bestemmingen bij. Vanaf 12 februari vliegt de maatschappij elke weekdag één keer naar Birmingham, München en Maribor.

De vluchten naar Maribor zullen in combinatie worden uitgevoerd met München. Zowel op de heen- als op de terugvlucht zullen de Fokker 50’s dus een tussenstop maken op de Duitse luchthaven. Daarmee verbindt de maatschappij haar beide basissen in België en Slovenië.

Karl Rickard, CEO van VLM Airlines, verklaarde: “De komende weken breidt het netwerk van VLM Airlines flink uit. Op dit ogenblik vliegt VLM Airlines enkel tussen Antwerpen en London City Airport. Later deze maand, op 22 januari, gaan wij ook van start met vluchten tussen Antwerpen en Zurich. En twee weken later worden dus nog drie andere bestemmingen aan het netwerk toegevoegd. Zowel Birmingham, Maribor als München zijn niet alleen interessante bestemmingen voor zakelijke doeleinden maar hebben ook op toeristisch vlak heel wat moois te bieden.”

Vluchten zullen vanaf 10 januari te boeken zijn vanaf 59 euro enkele reis.