Brussels Airlines bereidt zich nu al voor op de zomer van 2019

Brussels Airlines heeft al hard gewerkt aan haar dienstregeling voor het komende zomerseizoen. De maatschappij zal de vluchtfrequenties naar de Afrikaanse bestemmingen zoals Accra, Freetown, Lomé en Monrovia verhogen om meer flexibiliteit en vlottere verbindingen aan te bieden aan hun reizigers. Ook zullen ze in het zomerseizoen meer vluchten aanbieden voor de Europese vakantiebestemmingen.

Brussels Airlines zal in het zomerseizoen van 2019 extra vluchten aanbieden naar de Afrikaanse bestemmingen om voor meer flexibiliteit en vlottere connecties te zorgen voor hun reizigers. Zo zullen ze dagelijks naar Accra en Lomé vliegen, en vijf keer per week naar Freetown en Monrovia.

Ook het Europese netwerk krijgt een  flinke update. Onze Belgische carrier voegt twee nieuwe bestemmingen toe aan haar lijstje: Zo zullen Kiev 4x/week en Wroclaw 3x/week aangevlogen worden. Bovendien verhoogt de airline ook haar frequenties naar  Alicante, Athene, Faro, Firenze, Napels,
Sint-Petersburg en ook naar de Griekse eilanden Heraklion, Kos en Rhodos alsook naar Lanzarote en Djerba. Aangezien er werken aan de landingsbaan aan de gang zijn op de luchthaven van Milaan Linate, zullen deze vluchten tussen 27 juli en 27 oktober omgeleid worden naar de luchthaven van Milaan Malpensa.

De luchtvaartmaatschappij is daarenboven ook nog op zoek naar nieuwe collega’s met verschillende profielen om het  passenger service team te vervoegen op Brussels Airport.

Een kaart met alle bestemmingen van Brussels Airlines kan je hier vinden.