Lufthansa group zoekt meer dan 5.000 nieuwe werknemers

Lufthansa Group is op zoek naar meer dan 5.500 nieuwe werknemers in het jaar 2019. Het zou vooral gaan om cabinepersoneel, maar ook wil de luchtvaartgigant haar licht werpen op informatici en jonge studenten.

Lufthansa Group is op zoek naar meer dan 5.500 mensen die een carrière willen starten binnen de luchtvaart. De groep is op zoek naar 1/300 flight attendants en 500 nieuwe piloten die zullen opereren vanuit de hubs in München en Zürich voor maatschappijen Lufthansa, Eurowings en Swiss.

De groep laat studenten ook een graantje meepikken. Verder is men ook op zoek naar 500 toekomstige piloten die hun opleiding als student bij Lufthansa Aviation Training willen starten.

Potentiële werknemers kunnen de beschikbare posities vinden in het loopbaanportaal “Be-Lufthansa, of door hier te klikken.

In 2018 werden er meer dan 170 000 aanvragen ingediend. “Dit toont eens te meer hoe populair Lufthansa is als werkgever met zijn verschillende zakelijke gebieden” zegt Bettina Volkens, Hoofd Human Resources en Juridische zaken bij Lufthansa.