Doe mee aan de Flightlevel Enquête!

Beste Flightlevel-bezoeker,

Al meer dan 12 jaar is Flightlevel hét platform bij uitstek voor luchtvaart enthousiastelingen en professionals. Onze ambitie heeft er altijd in bestaan om onze lezers regelmatig op de hoogte te brengen met het belangrijkste nieuws, diepgaande analyses, indrukwekkende foto’s, reportages én interviews uit de luchtvaart.
We slaagden erin op deze manier een loyale en geëngageerde lezersbasis uit te bouwen en daar zijn we iedereen enorm dankbaar voor!

We willen het hier echter niet langer bij laten, we willen verder gaan!
We geloven erin dat we met Flightlevel een belangrijke rol kunnen spelen in het Belgische luchtvaartmilieu. Maar uiteindelijk draait het om jullie, onze trouwe lezers. Daarom organiseren we deze korte enquête (max 5 min.) om te peilen naar jullie verwachtingen zodat we Flightlevel op de beste manier verder kunnen uitbouwen, gebaseerd op onze drie peilers die nooit zullen veranderen: Relevant, Correct en Verscheiden.

Zelf mee bouwen aan de toekomst van Flightlevel? Bekijk onze oproep.

Het spreekt voor zich dat we jullie verder op de hoogte houden van de resultaten en de weg die we -samen met jullie- verder willen inslagen.

Alvast bedankt voor jullie input en tot zeer snel!


Het Flightlevel Team