Brussels Airlines voegt deze zomer vier extra bestemmingen toe

Behalve de bestemmingen die Brussels Airlines de komende maanden opnieuw zal openen, voegt de maatschappij nu ook nog vier nieuwe bestemmingen toe. Het gaat om drie bestemmingen in Marokko en één in Frankrijk.

Deze zomer zal Brussels Airlines 79 bestemmingen aanbieden waaronder ook al de langer bekende nieuwkomers Frankfurt en Valencia. Nu voegt de maatschappij nog vier bestemmingen aan het zomernetwerk toe: Bordeaux in Frankrijk en Tanger, Nador en Al Hoceima in Marokko.

Voor de bestemmingen in Marokko zal er worden samengewerkt met ML Tours. De vluchten naar Al Hoceima zullen enkel te boeken zijn bij ML Tours, de andere bestemmingen ook op de website van Brussels Airlines.

De eerste vlucht naar Bordeaux vertrekt op 20 juni, met twee wekelijkse vluchten op vrijdag en zondag. Nador en Tanger zullen zich respectievelijk vanaf 26 en 27 juni bij het netwerk aansluiten. Nador zal tweemaal per week op dinsdag en zaterdag verbonden zijn met Brussel, terwijl de vluchten naar Tanger elke woensdag en zondag zullen worden uitgevoerd.

Een volledig overzicht van de bestemmingen die komende zomer worden heropgestart vind je hieronder:

Bestemmingen die in mei 2021 opstarten:

Oostenrijk: Wenen
Griekenland
: Heraklion, Kos, Rhodos
Israël
: Tel Aviv
Italië
: Bologna, Napels, Rome
Schotland
: Edinburgh
Spanje
: Bilbao, Ibiza, Palma de Mallorca, Valencia

Opstart in juni:

Angola: Luanda
Armenië
: Jerevan
Tsjechische Republiek
: Praag
Kroatië
: Dubrovnik, Split
Engeland
: Birmingham
Frankrijk
: Bordeaux
Griekenland
: Corfu, Zakynthos
Hongarije
: Boedapest
Italië
: Bari, Catania, Florence, Milaan Linate, Palermo
Litouwen
: Vilnius
Marokko
: Nador, Tanger
Noorwegen
: Oslo
Polen
: Krakau, Warschau
Rusland
: Moskou Sheremetyevo, Sint-Petersburg
Slovenië
: Ljubljana
Zweden
: Göteborg
Verenigde Staten:
 New York, Washington D.C.

Opstart in juli

Italië: Olbia (Sardinië)

Opstart in augustus

Duitsland: Frankfurt (nieuwe bestemming)

Opstart in september

Zwitserland: Basel

De vluchten naar New York JFK en Washington herstarten op 14 juni, de nieuwe bestemming Montréal op 15 juni al kan dat nog wijzigen door de reisbeperkingen die Canada oplegt.

Wat het Afrikaanse netwerk betreft, verhoogt Brussels Airlines geleidelijk haar vluchtfrequentie naar al haar Afrikaanse bestemmingen vanaf midden juni. Vanaf dan worden de West-Afrikaanse bestemmingen Abidjan (Ivoorkust), Accra (Ghana), Banjul (Gambia) en Dakar (Senegal) dagelijks  aangeboden. In Centraal- en Oost-Afrika zullen Douala en Yaounde (beide in Kameroen), Kinshasa (Democratische Republiek Congo) en Entebbe (Oeganda) ook dagelijks worden bediend. Luanda sluit zich na meer dan een jaar weer aan bij het netwerk. Vanaf 15 juni zal de Angolese stad drie keer per week bediend worden.

Een volledig overzicht met kaart en bestemmingen vind je op deze pagina.