flightlevel.be

Internationaal luchtvaartnieuws

Jetairfly introduceert 2 nieuwe lowcost-lijnen uit Brussel

Door , reacties: 7

2x per week Brussel-Pristina (Kosovo) en Brussel-Tirana (Albanië), vanaf 49,99 euro.
Vanaf 10 juni vliegt Jetairfly uit Brussel naar Pristina (Kosovo) en naar Tirana (Albanië). Twee bestemmingen die nieuw zijn in het vluchtenaanbod uit Brussels Airport.
De tweede grootste luchtvaartmaatschappij van ons land zet hiermee haar expansie verder en stelt ondertussen 115 lijnen voor naar 81 bestemmingen.

✈ vanaf vrijdag 10 juni 2011
✈ twee vluchten per week, op maandag en vrijdag
✈ Boeing 737-500 (128 plaatsen)
✈ lowcosttickets voor beide lijnen : vanaf 49,99 euro per persoon per traject, taksen inbegrepen
✈ boekbaar vanaf vandaag, bij de reisagent en op www.jetairfly.com

Reacties (7)

 1. Gertjan Roels

  Dit was inderdaad een groot gat in de markt, jammer genoeg niet opgevuld door een traditionele maatschappij. Ik vlieg in juli nog naar Pristina via Boedapest — stiekem misschien toch niet zo ongelukkig om nog ietsje meer te betalen. Maar goed, het is een goede zaak voor het stilaan op gang trekkende toerisme in Albanië en (in nog mindere mate) Kosovo, wellicht vooral voor de zakenreizigers, die voor het ogenblik nog een grotere markt vormen.

  Wel grappig dat Hans Vanhaelemeesch van Jetair verklaarde dat “we de mogelijkheden ter plaatse hebben bekeken, maar de hotels, wegen en dergelijke nog niet voldoen aan de normen van de Belgische toerist”, dit als reden waarom ze met een lowcost- en geen charterformule werken. Correctie: de normen van de strandvakantieganger.

 2. Pedro

  schitterend nieuws hoewel dit inderdaad deze vluchten beter via een traditionele maatschappij uitgevoerd worden. Zowel de toeristische vraag als de vraag uit de zakelijke markt lijkt mij vrij laag, natuurlijk zal de lage prijs wel toeristen mobiliseren… Naast Moldavie en Montegro die reeds plannen hebben om op Brussel te vliegen en Bosnia dat jammer genoeg Schiphol als nieuwe bestemming gekozen heeft denk ik dat vanuit Brussel ieder Europees land wordt aangevlogen met uitzondering van Minsk. Juist??

 3. Gertjan Roels

  Behalve Moldavië, Montenegro en Bosnië en Herzegovina worden Luxemburg en Macedonië ook nog niet aangevlogen vanuit Brussel, behalve deze landen inderdaad reeds heel Europa, voor zover we over landen praten waar een luchthaven is althans :) Ik gok dat er over een jaar of zo ook wel vluchten naar Skopje zullen zijn, ook gezien de Europese toekomst van Macedonië…

  Zijn er echt plannen voor vluchten vanuit Chisinau en Podgorica?

  • Sam Derdeyn

   Er zijn al vluchten vanuit Skopje naar Brussel, één keer per week met een Macedonische maatschappij waarvan de naam me op dit moment ontsnapt.

 4. Gertjan Roels

  Heb je daar een bron voor, als ik zo vrij mag zijn? MAT Macedonian Airlines zal het al niet zijn, die zijn twee jaar geleden failliet gegaan (of iets dergelijks).

  • Sam Derdeyn

   Skywings International, ze komen met de B733 Z3-AAJ.

 5. Gertjan Roels

  Da’s vreemd, Brussel is inderdaad terug te vinden in de ‘time table’ op hun website, maar het is niet boekbaar.

Reacties plaatsen is niet (meer) mogelijk.