Winnaar april ’12 Flightlevel Photo Contest

Voor de april-editie van de maandelijkse Flightlevel Photo Contest kregen we een totaal van zestien inzendingen binnen. De thema’s van de foto’s waren weer heel variërend van air shots, general aviation en A380’s tot originele cockpit shots. Het was lange tijd spannend, maar uiteindelijk kreeg Pieter-Jan Van de Vijver de meeste stemmen achter zijn naam, goed voor 24 procent. De winnende foto kon u deze week ook al bekijken in het verslag van een spottrip naar Manchester Airport. Een B747-400 van Virgin Atlantic vertrekt vanaf een natte baan 23R richting Las Vegas.

We wensen Pieter-Jan Van de Vijver proficiat met zijn winnende foto!

B747-400 van Virgin Atlantic in Manchester voor een vlucht naar Las Vegas

Wil je zelf ook deelnemen aan onze Photo Contest? Dat kan! Het enige wat je moet doen is je registreren op ons forum en dan je foto inzenden in dit topic: May 2012: submissions. Deelnameregels kan je tevens vinden in het forum.

Je kan je foto voor de maand mei nog inzenden tot het einde van de maand. De stemming voor beste foto zal dan gebeuren in de eerste twee weken van juni. De winnende foto komt dan, net zoals die van Pieter-Jan, terecht op onze homepage, onze Facebook-pagina en onze Twitter-pagina.

Alvast succes aan alle deelnemers!