Winnaar juni ’12 Flightlevel Photo Contest

Onze winnaar voor de maand juni is dan toch eindelijk bekend geraakt! Tijdens de eerste stemming, waarbij er gekozen kon worden tussen maar liefst 18 foto’s, kwam het op een gelijkstand tussen twee deelnemers. Er werd dan, zoals voorzien in ons reglement, een tweede stemming van één week gehouden waarbij er nog slechts op deze twee foto’s kon worden gestemd. Ook deze stemming was spannend, maar uiteindelijk haalde Eddy Decorte het nipt met 54% van de stemmen. Hij stuurde een foto in van een B747-400F van Saudi Arabian Cargo in, die genomen werd bij zonsondergang op de luchthaven van Oostende.

Proficiat aan Eddy Decorte met zijn winnende foto!

B747-400F van Saudi Arabian Cargo te Oostende.

Wil je zelf ook deelnemen aan onze Photo Contest? Dat kan! Het enige wat je moet doen is je registreren op ons forum en dan je foto inzenden in dit topic: July 2012: submissions. Deelnameregels kan je tevens vinden in het forum.

Je kan je foto voor de maand juli nog inzenden tot het einde van de maand. De stemming voor beste foto zal dan gebeuren in de eerste twee weken van augustus. De winnende foto komt dan, net zoals die van Eddy, terecht op onze homepage, onze Facebook-pagina en onze Twitter-pagina.

Alvast succes aan alle deelnemers!