Winnaar augustus ’12 Flightlevel Photo Contest

We zijn weeral een stuk in de tweede helft van de maand, en dat betekent dat we onze nieuwe fotowinnaar hier trots mogen tonen. Onze winnaar van deze maand (augustus) kwam met deze foto vanuit de militaire luchtvaart. Rene Herremann kreeg met zijn foto van deze F-16 van de Royal Norwegian Air Force in Florennes de meeste stemmen achter zijn naam, in totaal goed voor 25 procent.

Proficiat aan Rene Herremann met deze winnende foto!

F-16 van de Royal Norwegian Air Froce te Florennes..

Wil je zelf ook deelnemen aan onze Photo Contest? Dat kan! Er zijn voor deze maand namelijk al heel wat knappe foto’s ingezonden. Het enige wat je moet doen is je registreren op ons forum en dan je foto inzenden in dit topic: September 2012: submissions. Deelnameregels kan je tevens vinden in het forum.

Je kan je foto voor de maand september nog inzenden tot het einde van de maand. De stemming voor beste foto zal dan gebeuren in de eerste twee weken van oktober. De winnende foto komt dan, net zoals die van Rene, terecht op onze homepage en onze Facebook-pagina. In het begin van 2013 zal dan tussen de twaalf winnende foto’s van 2012 de beste foto worden gekozen, met bijhorende prijs natuurlijk. Zeker meedoen is dus de boodschap!

Alvast succes aan alle deelnemers!