Adverteren

Flightlevel informeert haar bezoekers over de commerciële luchtvaart, dit op een volledig onafhankelijk basis.

We bieden verschillende advertentiemogelijkheden aan om jouw product of dienst optimaal in de kijker te zetten. We werken graag in vertrouwen en denken mee met het beoogde doel van jouw campagne. Aarzel niet om contact op te nemen met ons via yannick@flightlevel.be voor onze up-to-date Mediakit 2020.

Waaruit kan je kiezen? Onze beschikbare advertentieruimtes:

  • Large leaderboard (970 x 90) op homepage + artikel detail
  • Medium rectangle (300 x 250) op homepage
  • Medium rectangle (300 x 250) op artikel detail

Large leaderboard (970 x 90)

Verschijnt bovenaan de site, duwt de site naar beneden. Je kan er niet omheen kijken, iedereen heeft deze advertentie gezien. De prijzen zijn hoger omdat dit soort ad’s een invloed heeft op de ervaring en beleving door de bezoeker op onze site. Onze leaderboard is erg effectief omdat hij nooit gebruikt wordt, tenzij iemand (net als jullie) er geld / budget voor over heeft om hem wel in te zetten. Dat zorgt ervoor dat de gebruiker geen advertentie verwacht op die plaats, en als hij er dan staat kunnen wij er vanuit kunnen gaan dat de bezoeker deze advertentie zeker heeft gezien: zowel mobiel als op desktop. Deze advertentie kan niet gecombineerd worden met de medium rectangle advertentie.

Medium rectangle (300 x 250)

Standaard advertentie formaat. Verschijnt steeds in de rechter zijbalk. De homepage advertentie en een artikel detail advertentie kunnen steeds gecombineerd worden, maar is geen vereiste.
Een advertentie op de homepage is goedkoper, omdat deze in verhouding minder pageviews genereert dan op een artikel detailpagina.

Wat mag ik verwachten?

Wij garanderen een dagelijks bezoekersvolume van minimum 1.000 bezoeken, in realiteit liggen deze aantallen hoger. De prijs van de advertentie is een vast bedrag per dag, onafhankelijk van het totaal aantal bezoeken op onze website. Positief is dat jullie merk bij elk type advertentie alvast duidelijk zichtbaar zal zijn op flightlevel.be.

De grootste brok van ons doelpubliek bestaat uit bezoekers die actief zijn, of sterke interesse hebben, binnen de reissector en dan voornamelijk de commerciële luchtvaart. In functie van bepaalde gebeurtenissen wordt het doelpubliek verder uitgebreid naar het gehele Nederlandstalige publiek. Onze website en bijhorende artikels worden steeds opgenomen door Google News en gedeeld op sociale media als Facebook en Twitter.

Bij Flightlevel denken wij ook graag met jou mee om je marketing- of salesdoelstellingen te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met yannick@flightlevel.be en dan bespreken we op een persoonlijke manier alle advertentiemogelijkheden.

De kleine letters

De algemene gebruikerservaring van onze bezoeker staat centraal, dat betekent dat wij een aantal principes hanteren die ons toelaten om deze ervaring maximaal te waarborgen. Wij accepteren om deze reden enkel de gangbare afbeeldingsformaten (jpg, png, gif,…) voor onze advertenties. Iframes, Flash of andere technieken zijn niet mogelijk.

De positionering van de advertentieruimte is eveneens doordacht om een maximaal evenwicht te vinden tussen conversie van de advertentie en de belevenis van de gebruiker. Onze pagina’s zijn nooit overladen met reclame, integendeel. Dat weten onze bezoekers en hierdoor zal een advertentie nauwelijks omschreven worden als hinderlijk of storendDit komt de uitstraling van jouw product of dienst op Flightlevel enkel ten goede.

Werkten reeds met ons samen

CAE Oxford Aviation Academy

2000px-CAE_Inc_Logo.svg

Drie voltooide campagnes, met focus op het aantrekken van potentieel geïnteresseerde leerlingen voor een pilotenopleiding. Twee advertentiecampagnes en één wedstrijdcampagne.

TUI fly Belgium