Team

Bob Geuens

Het jeugdig enthousiasme van Bob is sinds 2014 regelmatig terug te vinden op de website. Na zijn middelbare opleiding koos Bob ervoor zijn droom achterna te gaan. Hij schrijft in zijn blog over het avontuur naar de rechterstoel en volgt daarnaast de nieuwtjes in de commerciële luchtvaart.

David Spinnael

Als oprichter van flightlevel.be speelt David een belangrijke rol in de middellange- en langetermijnvisie van de website. David is een graag geziene gast bij bekende luchtvaartmaatschappijen en woont regelmatig persconferenties bij. Contacteren kan steeds via david@flightlevel.be

Sam Derdeyn

Als vaste redacteur groeide Sam al snel uit tot één van de sterkhouders van het team. Na zijn middelbare studies in Gent, koos Sam voor het vliegend beroep. Als commercieel piloot kent hij zijn weg in de luchtvaart erg goed en is hij een graag geziene gast bij verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Senne Vandenputte

Sinds eind 2014 genieten onze lezers van Sennes interessante artikels en analyses, vaak over de general aviation. In Tienen groeide hij op vlakbij het militaire vliegveld van Goetsenhoven, waardoor hij op zijn 14e de microbe voor het zweefvliegen al te pakken had. Na zijn studies Bedrijfsmanagement in Leuven hoopt Senne van zijn hobby zijn beroep te kunnen maken en plaats te nemen in de captains seat.

Stefanie Lambrechts

Van jongs af aan is Stefanie Lambrechts gebeten door de luchtvaart. Ze groeide op in Zoersel en behaalde recentelijk haar bachelor in de journalistiek aan de AP Hogeschool in Antwerpen, maar blijft – onder meer als CCM – actief in de luchtvaart. Ze is ons nieuwste teamlid: sinds begin 2015 vervolledigt Stefanie het team van Flightlevel. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig, fotografie is daar een voorbeeld van.

Vincent Snauwaert

Bruggeling Vincent is een prille twintiger die Toerisme en Recreatiemanagement studeerde aan de KH Vives en daarna verder ging met een master in EU-Studies aan de Universiteit Gent, twee richtingen die hij volledig in het teken stelde van de luchtvaart. Af en toe gaat hij voor ons op pad om vanop de eerste rij evenementen te coveren.

Yannick De Bel

Co-founder Yannick startte samen met David in mei 2008 de website op. Yannick beschikt over een bachelor in de Journalistiek en is tevens ook piloot. Als luchtvaartfotograaf worden in onze artikels regelmatig zijn foto's gebruikt. Hij is geregeld te zien op Europese luchthavens en reist naar alle uithoeken van de wereld.

Jan Van der Cruysse