Team

Niels Van Weereld

Niels vervoegde in 2020 het core team van Flightlevel. Als fervent luchtvaartfanaat en liefhebber van zowel gemotoriseerde als vrije vluchtsporten zet hij met veel enthousiasme mee zijn schouders onder ons platform. In zijn professionele leven heeft Niels zich verder gericht op commercieel en algemeen management en het realiseren van groei en internationale expansie. Het is dan ook vanuit deze insteek dat Niels zijn voornaamste focus ligt op het verder uitbouwen van Flightlevel in andere doelgroepen, nieuwe segmenten en extra diensten.

Tibo Van Den Berge

Tibo is de jongste medewerker onder het team. Hij is regelmatig te zien op verschillende luchtvaartevenementen. Cijfers zijn zijn favoriete bezigheid en hij schrijft graag kritische artikels en crash reports. Tibo is een fervent flight simmer waarin hij virtueel de wereld rondvliegt.

Yannick De Bel

Co-founder Yannick startte samen met David in mei 2008 de website op. Yannick beschikt over een bachelor in de Journalistiek, is piloot op de Airbus A320 en vliegt met commerciële drones. Als luchtvaartfotograaf worden in onze artikels regelmatig zijn foto's gebruikt. Hij is geregeld te zien op Europese luchthavens en reist naar alle uithoeken van de wereld.

No users found.