Team

Bob Geuens

Het jeugdig enthousiasme van Bob is sinds 2014 regelmatig terug te vinden op de website. Na zijn middelbare opleiding koos Bob ervoor zijn droom achterna te gaan. Hij schrijft in zijn blog over het avontuur naar de rechterstoel en volgt daarnaast de nieuwtjes in de commerciële luchtvaart.

David Spinnael

Als oprichter van flightlevel.be speelt David een belangrijke rol in de middellange- en langetermijnvisie van de website. David is een graag geziene gast bij bekende luchtvaartmaatschappijen en woont regelmatig persconferenties bij. Contacteren kan steeds via david@flightlevel.be

Sam Derdeyn

Als vaste redacteur groeide Sam al snel uit tot één van de sterkhouders van het team. Na zijn middelbare studies in Gent, koos Sam voor het vliegend beroep. Als commercieel piloot kent hij zijn weg in de luchtvaart erg goed en is hij een graag geziene gast bij verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Yannick De Bel

Co-founder Yannick startte samen met David in mei 2008 de website op. Yannick beschikt over een bachelor in de Journalistiek en is tevens ook piloot. Als luchtvaartfotograaf worden in onze artikels regelmatig zijn foto's gebruikt. Hij is geregeld te zien op Europese luchthavens en reist naar alle uithoeken van de wereld.

No users found.