Team

David Spinnael

Als oprichter van flightlevel.be speelt David een belangrijke rol in de middellange- en langetermijnvisie van de website. David is een graag geziene gast bij bekende luchtvaartmaatschappijen en woont regelmatig persconferenties bij. Contacteren kan steeds via david@flightlevel.be

Sam Derdeyn

Als vaste redacteur groeide Sam al snel uit tot één van de sterkhouders van het team. Na zijn middelbare studies in Gent, koos Sam voor het vliegend beroep. Als commercieel piloot kent hij zijn weg in de luchtvaart erg goed en is hij een graag geziene gast bij verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Tibo Van Den Berge

Tibo is de jongste medewerker onder het team. Hij is regelmatig te zien op verschillende luchtvaartevenementen. Cijfers zijn zijn favoriete bezigheid en hij schrijft graag kritische artikels en crash reports. Tibo is een fervent flight simmer waarin hij virtueel de wereld rondvliegt.

Yannick De Bel

Co-founder Yannick startte samen met David in mei 2008 de website op. Yannick beschikt over een bachelor in de Journalistiek, is piloot op de Airbus A320 en vliegt met commerciële drones. Als luchtvaartfotograaf worden in onze artikels regelmatig zijn foto's gebruikt. Hij is geregeld te zien op Europese luchthavens en reist naar alle uithoeken van de wereld.

No users found.