Brazilië-vluchten vanuit Brussel voor WK

Nu zondag (15 juni) vertrekt de tweede vlucht vanuit Brussel naar Brazilië voor het WK. Terwijl dinsdag de Rode Duivels en een handvol supporters met de A330-300 van Brussels Airlines naar São Paulo vlogen, zal deze vlucht enkel supporters naar Brazilië brengen. Het is de eerste van vijf vluchten die Jetairfly in samenwerking met Arkefly zal uitvoeren.

Jetairfly en de Nederlandse zustermaatschappij werken deze maand nauw samen om de vele supporters van zowel België als Nederland naar het WK te brengen. Omdat vandaag (13 juni) al de eerste match van de Nederlandse ploeg tegen Spanje werd gespeeld, zijn de voorbije dagen al een hoop Nederlanders naar Brazilië gevlogen. Zowel Jetairfly als Arkefly voerden vluchten uit vanaf Amsterdam richting Salvador. Zo voerde Jetairfly afgelopen woensdag met de OO-JAP (B767-300) vlucht JAF9401 uit van Amsterdam naar Salvador.

Maar natuurlijk zal de Belgische maatschappij ook rechtstreekse vluchten uitvoeren naar de speelsteden van de Rode Duivels. En die eerste vlucht vertrekt nu zondag omstreeks 13:00 naar Belo Horizonte. In die stad speelt België op dinsdag 17 juni de eerste wedstrijd tegen Algerije.

De volgende vluchten vinden dan plaats op 19 en 21 juni tussen Brussel en Rio De Janeiro waar op zondag 22 juni België tegen Rusland speelt. Deze vluchten worden zowel door Jetairfly als door Arkefly uitgevoerd.

Op 24 en 25 juni vinden dan (voorlopig toch) de laatste Brazilië-vluchten plaats. Dan wordt er gevlogen naar São Paulo voor de wedstrijd van 26 juni tegen Zuid-Korea.

In totaal gaat het om 5 retourvluchten, die normaal gezien allemaal met de B767-300’s zullen worden uitgevoerd. Een overzicht van alle vluchten op onderstaand kaartje:

© Jetairfly