Over Flightlevel

Flightlevel.be werd in mei 2008 opgericht door een handvol enthousiaste studenten met een passie voor luchtvaart. Ondertussen is de website uitgegroeid tot zoveel meer. Aan onze filosofie is bijna twaalf jaar later echter nog niks veranderd. Flightlevel.be is gebouwd op drie grote pijlers.

Relevant

De luchtvaart is een grote pijler van de economie en bepaalt mee het financiële landschap van een regio. Gaat het goed met de economie, dan doet de luchtvaart het ook sterk. Anderzijds wordt de luchtvaart als één van de eerste industrieën geraakt als het minder goed gaat.

Daarom wil Flightlevel haar lezers op de hoogte brengen van deze belangrijke tak van de maatschappij. Luchtvaart doet mensen dromen, het is een industrie waar mensen vertrouwen in hebben, op rekenen en het is nog één van de weinige dingen die vandaag nog tot de verbeelding doet spreken.

Correct

Jammer genoeg wordt de luchtvaart in de “grote media“ vaak bericht zonder genoeg of de juiste achtergrondkennis. Dit zorgt voor foute interpretaties en leidt soms tot een ronduit verkeerde berichtgeving. Als gespecialiseerde media trachten wij op een onafhankelijke manier juiste informatie te brengen.

Wij zijn niet gericht op sensatie en zijn op geen enkele manier verbonden met een luchtvaartmaatschappij of ander bedrijf in de luchtvaart. Zo kunnen wij steeds met het hand op het hart en vrijuit schrijven over elke gebeurtenis. Deze onafhankelijkheid is voor ons onontbeerlijk en blijft altijd onze rode draad.

Verscheiden

Onze ambitie bestaat erin om je op regelmatige basis op de hoogte te brengen van het belangrijkste nieuws uit de (commerciële) luchtvaart. Maar dat is niet alles: door onze verscheidenheid aan medewerkers kunnen we je ook diepgaande analyses, indrukwekkende (foto)reportages en interviews bieden.

De vaste medewerkers komen uit alle mogelijke takken van de luchtvaart. Zo hebben we voor elk onderwerp meteen de geknipte persoon, van de kleinste problemen op de luchthaven tot de grotere operationele uitdagingen in de cockpit. Deze combinatie levert een uiterst interessante en verscheidene content op.

Contacteer Flightlevel

flightlevel.be / Internationaal luchtvaartnieuws

yannick@flightlevel.be

Contacteer de redacteur(s)

  • pers@flightlevel.be (persberichten en uitnodigingen)
  • redactie@flightlevel.be (redacteurs)

Adverteren op Flightlevel?

Wij werken graag samen een campagne uit, die toelaat om jouw product of dienst optimaal in de verf te zetten.

Info voor adverteerders »