Brussels Airlines verbindt Brussel nu ook met Bremen

Vanaf vandaag verbindt Brussels Airlines de Europese hoofdstad met het Noord-Duitse Bremen. Brussels Airlines zal de nieuwe route vijf keer per week uitvoeren.

Sinds vanavond telt het Europese netwerk van Brussels Airlines een bestemming meer. Vanaf nu vliegt de maatschappij vijf keer per week tussen Brussel en Bremen met een geleasede Embraer van bmi Regional.

“Onze nieuwe Bremen-Brussel service is uitstekend nieuws voor de talrijke zakenmensen en EU-officials die tussen Bremen en Brussel moeten reizen”, zegt Brussels Airlines Country Manager voor Duitsland Helmut Glaeser. “Maar ook voor wie vanuit Bremen via Brussel wil doorreizen naar andere bestemmingen in Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk hebben we nu een interessant vluchtaanbod. We hebben daarbij speciale inspanningen geleverd voor de vliegtuigconstructeur Airbus die nu vlotte verbindingen krijgt tussen de Airbus-vestigingen in Bremen, Toulouse, Madrid en Bristol.”

Met Bremen vliegt Brussels Airlines nu naar zeven Duitse steden. De vluchten vertrekken van maandag tot en met vrijdag telkens om 19:00 in Bremen om hier om 20:10 aan te komen. De terugvlucht vertrekt in Brussel om 21:00 en komt om 22:10 in Bremen aan.