Kim Clijsters prijkt de hele zomer lang op Thomas Cook Airlines vliegtuig

Gent, donderdag 15 april 2010 – zonet werd op Brussels Airport het Kim Clijsters vliegtuig voorgesteld. Met de start van het zomerseizoen steekt Thomas Cook Airlines Belgium één van haar zeven vliegtuigen in een tennis- en Kim Clijsters-outfit.

Kim Clijsters is sinds december 2009 de reisambassadrice van Thomas Cook. Via dit partnership bekrachtigt Thomas Cook de dynamiek van het merk dat waarden als passie, kwaliteit en expertise hoog in het vaandel draagt. Als de ultieme touroperator voor families ziet Thomas Cook in Kim niet alleen een fantastische tennisster maar tegelijk een gepassioneerde mama die met haar gezin de wereld rondreist.

Thomas Cook Airlines Belgium werd als Belgische luchtvaartmaatschappij in 2002 opgericht. Ze beschikt over een moderne vloot van 7 Airbus A-320 toestellen, allen gestationeerd in Brussel. Thomas Cook Airlines Belgium vliegt vanuit België naar meer dan 60 bestemmingen.

Het ervaren team van Belgische piloten en stewards/stewardessen staat garant voor een perfecte service aan boord, in beide landstalen en met een glimlach. Een verzorgde maaltijd evenals niet alcoholische dranken zijn steeds standaard inbegrepen in de ticketprijs. Tijdens de vlucht is er bovendien een onderhoudend video- en audioprogramma voorzien. Voor de kinderen is er altijd een leuke attentie.

De vluchtnummers van Thomas Cook Airlines Belgium worden niet voor niets door de letters FQ (afkorting van Fly Quality) voorafgegaan. Wie immers met Thomas Cook Airlines Belgium vliegt kan steeds rekenen op:
· prijzen voor een heen- en terugvlucht
· inclusief security- en luchthaventaksen
· inclusief een maaltijd en een drankje aan boord
· inclusief 1 stuk van 20 kg hoofdbagage en 1 stuk handbagage (ook voor baby’s)

Dat de klanten de service naar waarde weten te schatten blijkt telkens opnieuw uit de klantentevredenheidsenquêtes die op elke vlucht worden afgenomen.

Thomas Cook Airlines Belgium maakt deel uit van de internationale Thomas Cook Group die beschikt over de grootste vakantievloot ter wereld. Alle luchtvaartmaatschappijen binnen de Thomas Cook Group beantwoorden aan de strengste normen inzake veiligheid en garanderen betrouwbaarheid en professionaliteit. Thomas Cook Airlines Belgium is de enigste leisure-luchtvaartmaatschappij op Brussels Airport die het strenge internationale IOSA-veiligheidscertificaat kreeg.