Brussels Airlines volgende zomer naar Tivat en Split

Volgende zomer voegt Brussels Airlines twee nieuwe Europese bestemmingen aan haar netwerk toe. Dat vertelde de maatschappij aan EX-YU Aviation. De maatschappij gaat vliegen naar Tivat in Montenegro en naar Split in Kroatië. De route naar Zagreb zal in de winter niet meer worden gevlogen.

Vanaf de zomer van 2018 vliegt Brussels Airlines elke donderdag naar het Montenegrijnse Tivat aan de Adriatische zee en elke woensdag en zaterdag naar het Kroatische Split. De twee nieuwe bestemmingen zijn een uitbreiding van haar vakantie-aanbod in Europa.

Ook Dubrovnik krijgt er volgend jaar een frequentie bij. De Kroatische stad zal dan drie in plaats van twee keer per week worden aangevlogen. De vluchten naar de Kroatische hoofdstad Zagreb daarentegen worden in de winter geschrapt. De hoofdstad zal enkel nog maar in de zomer worden aangevlogen. Daardoor wordt Croatia Airlines terug de enige maatschappij die tijdens de winter tussen beide steden vliegt.

Eerder dit jaar zei Brussels Airlines dat ze overwoog om vluchten op te starten naar Sarajevo en Banja Luka in Bosnië en Herzegovina, maar die plannen liggen voorlopig niet meer op tafel.

Bron: EX-YU Aviation