Brussels Airlines biedt tariefoptie met één stuk bagage aan naar Afrika

Op de Afrika-bestemmingen voert Brussels Airlines een nieuwe tariefoptie in. Vanaf nu kunnen passagiers kiezen om maar één stuk bagage mee te nemen in plaats van standaard twee stuks. Dat tarief is goedkoper en biedt ook geen mogelijkheid meer om vooraf een zitplaats te kiezen.

Reizigers van Brussels Airlines die op de A330-vluchten naar Afrika een economy ticket boeken kunnen vanaf nu kiezen om maar één in plaats van twee bagages in te checken. Dat tarief zal uiteraard goedkoper zijn en minder flexibiliteit bieden. De optie met twee stuks bagage laat ook toe om een zetelreservering te maken.

“Na de introductie van een tarief met enkel handbagage op het Europese netwerk en een Economy Light-tarief op onze vluchten van en naar onze Noord-Atlantische bestemmingen, is het one bag-tarief voor de Afrikaanse routes de volgende stap naar een op maat gemaakte reiservaring voor alle passagiers die met Brussels Airlines reizen,” verklaart Brussels Airlines in haar persbericht.

Binnenkort zullen ook de nieuwe cabines voor de langeafstandsvloot worden voorgesteld. Die cabine zal ook een nieuwe premium economy class bieden.