Vierde Runway Family Picnic op 28 juli aan spottersplaats 01/19

Op 28 juli organiseert de VZW #KeepBRUAir voor de vierde keer al de Runway Family Picnic. Vorig jaar trok het evenement een 200-tal deelnemers aan. Dit jaar vindt het evenement plaats aan het spottersplatform van baan 01/19 in het Speelbos in Nossegem.

De Runway Familiy Day & Picnic is deze zomer aan zijn vierde editie toe. Deze keer wordt het evenement gehouden op 28 juli van 11:30 tot 15:30 aan het officiële spottersplatform aan baan 01/19 in Nossegem. De bedoeling is een gezellig samen-zijn van families, spotters, luchthavenwerknemers, buurtbewoners en sympathisanten. Iedereen brengt zijn eigen lunch mee en de VZW zorgt voor leuke randanimatie.

Tussen 12:30 en 15:00 vindt er een mini-luchtvaartkermis plaats voor kinderen met activiteiten zoals grime, een luchtvaartquiz, een kegelspel, een sjoelbak, blikkenwerpen enz… Er zijn gadgets te verkrijgen en leuke prijzen te winnen die worden mogelijk gemaakt dankzij de zijn van verschillende binnen- en buitenlandse luchtvaartmaatschappijen. Tussen 13:00 en 14:00 worden de deelnemers getrakteerd op een gratis bolletje schepijs.

Het evenement richt zich vooral op families en kinderen, het speelbos is daarvoor ook de ideale locatie gezien de aanwezige speelinfrastructuur. Maar door de aanwezigheid van het spottersplatform staat ze ook heel dicht bij de activiteiten op Brussels Airport. Meer informatie over het evenement kan je hier vinden.

#KeepBRUAir is een VZW die de spreekbuis vormt van meer dan 13.500 volgers op facebook, allemaal mensen die de luchthaven een warm hart toedragen en het belang van de luchthaven erkennen zowel op economisch vlak als voor de tewerkstelling. Maar nog meer geloven we dat de luchthavenomgeving vandaag en in de toekomst ook een aangename omgeving is en blijft om te wonen .
Het hart van de VZW ligt bij omwonenden, actieve werknemers en sympathisanten van Brussels Airport , we willen iedereen laten kennismaken met het belang van “Brussels Airport” maar ook met de luchthavenomgeving als woonzone en ontspanningsregio.