Vandaag laatste Toronto-vlucht voor Brussels Airlines

Vandaag is op Brussels Airport de laatste vlucht van Brussels Airlines naar Toronto vertrokken. De maatschappij schrapt de route om vanaf 29 maart naar Montréal te kunnen vliegen.

Vanmorgen is om iets voor 11 uur de laatste SN551-vlucht naar Toronto vertrokken. Die wordt uitgevoerd door de A330-200 OO-SFZ. De maatschappij schrapt de route om vanaf 29 maart de route naar Montréal te kunnen bedienen.

De maatschappij vloog deze winter nog maar 3 keer per week tussen Brussel en Toronto. De route naar Montréal zal 5 keer per week worden uitgevoerd met geen vluchten op dinsdag en woensdag. Die vluchten komen bovenop het aanbod van Montréal-vluchten van Air Canada die al dagelijks worden uitgevoerd. Air Canada verhuist het vertrekuur wel van de voormiddag naar de late namiddag.

Het verdwijnen van Toronto uit het netwerk van Brussels Airport is ook maar tijdelijk. Vanaf 1 mei start Air Canada dagelijkse vluchten van Brussel naar Toronto met de B787-8.

Morgenochtend om 07:20 landt de terugvlucht SN552 van Toronto voor de laatste keer in Brussel. De route werd in april 2016 opgestart.