Studenten volgende zomer als cabin crew welkom bij Brussels Airlines

Volgende zomer gaat Brussels Airlines werken met studenten voor de functie van cabin crew member. Daarmee treedt de maatschappij in de voetsporen van TUI fly die al vele jaren studenten verwelkomt aan boord. De opleiding vindt plaats in het weekend en schoolvakanties.

Van juni tot en met september 2025 gaat Brussels Airlines studenten inzetten voor de functie van cabin crew member aan boord van de Airbussen. Studenten zullen minstens één van de vier maanden beschikbaar moeten zijn, maar kunnen ook meer werken indien ze willen.

Verder wordt er gevraagd om een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels te hebben en minstens één jaar hoger onderwijs achter de rug te hebben. Studenten moeten ook over eigen vervoer beschikken omdat ze ook buiten de uren van openbaar vervoer op de luchthaven verwacht worden.

De opleiding zelf zal 37 dagen duren en zal worden gegeven tijdens weekends en schoolvakanties in het voorjaar. Tijdens de opleiding wordt er geen loon uitbetaald. Als loonindicatie geeft de maatschappij een bedrag van 2.500 tot 3.000 brutto mee.

Solliciteren en meer informatie vinden kan je doen via deze link.