Brussels Airlines, TUI fly en Ryanair herstarten Tel Aviv nog niet meteen

Ook de komende weken zal er vanuit België niet rechtstreeks naar Israël gevlogen kunnen worden. De herstart van de routes vanuit Antwerpen, Brussel en Charleroi naar Tel Aviv wordt steeds uitgesteld. Andere Lufthansa Group-maatschappijen herstarten wel in januari.

Hoewel zowel Lufthansa als SWISS vanaf 8 januari opnieuw naar Tel Aviv zullen vliegen, keert de route vanuit Brussel uitgevoerd door Brussels Airlines voorlopig nog niet terug. Hoewel de situatie veilig genoeg is om opnieuw te vliegen, wil de maatschappij omwille van een beperkte vraag de route nog niet heropstarten. Wanneer dat dan wel zal gebeuren, is momenteel nog niet duidelijk.

Ook TUI fly, die een nieuwe route vanuit Antwerpen naar Tel Aviv ging lanceren, stelt de lancering telkens verder uit. Momenteel zal er ten vroegste vanaf het zomerseizoen, dat op 31 maart van start gaat, tussen Antwerpen en Tel Aviv worden gevlogen.

Ryanair dat actief is naar Tel Aviv vanuit Charleroi zal al zeker niet voor 1 februari tussen beide steden gaan vliegen.